Dagsrytme ved arbejdsdage

“Nyt køkken, – mad skaber fællesskab” – under denne overskrift renoverer vi køkkenet. Der skal dog også være et fællesskab mens vi bygger. Udover det praktiske arbejdsfællesskab, markerer vi, at vi er en kirke ved at vi på hver byggedag holder en kort andagt og synger bordvers.

Dagsrytme

Lørdage
Arbejdstid 8.00 – 16.30
Morgenmad kl. 8.30 efterfulgt af andagt
Frokost kl. 12.00 – 12.30
Kaffe kl. 15.00

Fredage
Arbejdstid 1500 – 20.00
Aftensmad 18.00 – 18.30 (inkl. andagt)

Hverdagsaftner
Arbejdstid 16.30 – 21.00
Aftensmad 18.30 – 19.00 (inkl. andagt)
Aftenkaffe 21.00

***

Madlavning og forplejning
Generelt
Spisning foregår i Cafeteriaet og serveringen skal håndteres Corona-venligt.
Opvask foregår i Caféen, hvor der er vask og opvaskemaskine.
Køleskab står i Cafeteriaet.
Det muligt at varme noget op på kogeplade i Caféen, men der er ingen ovnfaciliteter.
Udgifter til indkøb refunderes ved aflevering af bon + udfyldelse af bilag.

Fredag aften
Maden skal laves hjemmefra, da der ingen køkkenfaciliteter er tilgængelig i kirken.
Der skal forventelig laves mad til ca. 8 personer.
Oprydning efter maden.

Lørdag
Morgenmad håndteres af byggemedarbejdere – dog ikke opvask.
Gøre klar til frokost og oprydning derefter. Tjekke hvad der er på lager og foretage indkøb.
Gøre klar til eftermiddagskaffe.
Forventelig 8 personer.
Tidsrum: kl. 11.00 – 13.00.